Ev dekorasyonu trendleri 2023 fikirleri makalemizde sizlerle… Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiledi ve ev alanı da bir istisna değil. 2023 boyunca pek çok insan evinde daha fazla zaman geçirdiğinden, yalnızca daha fazla konfor arzulamakla kalmadı, aynı zamanda yeni yaşam tarzlarının taleplerini karşılamak için alanlarını yeniden düşünmek zorunda kaldılar. Bu ister işlevsel bir ev ofisi oluşturmak, Zoom ve uzaktan öğrenme için bir oturma odası tasarlamak veya akıllı bir kiler düzenleme çözümünü saptamak isterse, bir evin hemen hemen her alanında bir yenileme gerekiyordu. Bunu aklımızda tutarak, 2023 için en iyi ev dekorasyonu trendlerini öğrenmek için en iyi tasarım uzmanlarından oluşan bir dekorasyon planladık.

Eğer bir tasarım tutkunu iseniz, ondan ne beklenebileceğini öğrenmek okumaya devam edin. Şık boya renkleri, dayanıklı kumaşlar, iç mekan bitkileri, akıllı aydınlatma ve daha fazlasını içeren tasarım dünyası.

İlham Verici Ev Dekorasyonu Trendleri 2023​

Yaşanabilir Lüks Tasarım​


Önümüzdeki yıl, dayanıklı kumaşlar, rahat döşemeler ve çok yönlü ve şık mobilya parçalarıyla ilgili olacak.

Kapalı bitkiler​


İç mekan ağaçları ve bitkileri, ev tasarımının temeline doğru yükselmeye devam edecek.

Koyu Tonlar​


2023-2024 ev dekorasyon trendleri

Düğümlü Işık​


Her zaman bir aydınlatma armatürünün herhangi bir alanı birbirine bağlayabileceğine inandık ve son zamanlarda sevdiğimiz bir trend de örgülü ve düğümlü tekstiller kullanan aydınlatma armatürleri

Dekoratif Akıllı Aydınlatma​


Yeni yıla girerken, insanlar evlerini rahat ve işlevsel bir yaşam alanı haline getirmenin yollarını arayacaklar. Örneğin, akıllı aydınlatma seçenekleri için normal akkor ampulleri değiştirmek, programlarınızı ayarlamanıza ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ortam yaratmanıza olanak tanır.

Dekorasyon 2023 Trendleri​

Elmas Desenli Parke​


büyük ölçekli elmas desenli parke modelleri

Geometrik şekiller​


Bir alana dramatik gerilim katan keskin kenarlı geometri şekiller.

Ev Dekor Trendleri 2023​


Daha önce yalnızca beyaz boyaya ayrılmış alanlarda 2024’de bunun daha fazlasını görmeyi umuyorum.

Ekose Kumaşlar​


İnsanlar evde kalmaya devam ettikçe, geçen yüzyıldan kalma ekose ve baskılı kumaşlar bir rahatlık ve daha mutlu zamanlar duygusu uyandırıyor.

Yenilebilir çiçekler bitkiler​


İnsanlar evde daha fazla zaman geçirdikçe, yenilebilir bitkiler 2024’de popülerlik kazanmaya devam edecek. Kendi taze yetiştirilmiş iç mekan otlarınıza ve sebze bitkilerinize sahip olmak, gerekli malzemeler parmaklarınızın ucunda olduğundan yemekler ve içecekler hazırlamak için idealdir.