Pek çok insan yakın zamana kadar seyahat edemediğinden, çoğu bunun yerine nihai konaklama için ev tadilatlarını tamamlıyor. Birçok banyonun onarılması veya tamamen yenilenmesi gerekir. Yer kazandıran tüyolardan nefes kesici tasarım detaylarına kadar, 2021’in en iyi banyo trendleri burada.

1. Rustik banyo tasarımı​

Bu görünüm, rustik ile modern ve bazı endüstriyel unsurları harmanlıyor. Ahşap ve mat siyah yüzeyler düşünün. Eğimli bir merdiven aynası da bu görünüm için harikadır. Bornozlar veya havlular için daha fazla saklama alanına sahip olmanızı sağlar.

2. Pirinç donanım​

Pirinç donanım çok yönlüdür – özellikle basılı bir duvar kağıdı ile. Pirinç sıcak ama moderndir. Pirinç ayna çerçevelerini, muslukları ve çekmece kulplarını canlı duvar kağıdı ile eşleştirmeyi düşünün.

3. Renk patlaması​

Nötrler banyonuzu zarif ve pahalı göstermenin kesin bir yoludur, ancak aynı zamanda biraz sıkıcı da olabilir. Banyonuzu daha neşeli hale getirmek için bir papaya, zümrüt veya güneş sarısı rengi düşünün.

4. Doku​

Banyolar bazen doku eksikliği ile düz hissedebilir. Elbette, mat veya parlak olabilir, ancak bunların ikisi de hala oldukça basit. Ahşap, çıkıntılı bir makyaj masası veya canlı kenarlı ahşap parçaları entegre etmeyi düşünün.

5. Küvet​

Bağımsız bir küvetten daha lüks bir şey yoktur. Dinamik bir görünüm için onu karanlık ve romantik stiller ile çevrelemeyi düşünün. Bir küvet satın alırken, göze çarpmasını ve bir sanat eseri olarak ikiye katlanmasını sağlamak için sıra dışı renklere veya şekillere dikkat edin.

6. Lavoba​

7. Raf​

Banyonuzda yer sıkıntısı mı var? Raflar sadece pratik değil, aynı zamanda zarif ve moderndir.

8. Akıllı banyo sistemleri​

Yavaş yavaş akıllı cihazlar tarafından ele geçirilen bir dünyada, neden banyonuzu akıllı hale getirmiyorsunuz?

9. Doğal dokular​

Doğal malzemeleri kullanmak, bir alana huzur duygusu getirebilir ve bir spa havası oluşturabilir.

10. Mermer seçimi​

Tamamen mermer bir banyo bunaltıcı olsa da, onu minimalist lükse dönüştürmenin mükemmel yolunu keşfettik. Farklı renkteki mermerleri birleştirin.