2020’de birçok insanın evde kalmasıyla birlikte tadilat projeleri popülaritesini artırdı. Bu trend sadece 2022’e kadar devam etti ve bu yıl banyonuza uygulayabileceğiniz en popüler tasarım ve renk trendlerini bir araya getirdik. Banyonun bir evin en önemli odalarından biri olduğu bir sır değil. Sadece rahatlayabileceğimiz bir yer değil, aynı zamanda gündüz veya gece için hazırlanabileceğimiz işlevsel bir alan.

2022 Banyo Renk Ve Tasarım Trendleri​

Tamamen beyaz banyolar​

Banyo iç mekanları, uzun yıllardır lüks spa görünümünden ilham almıştır. 2022 banyo tasarım trendleri ile ev sahipleri, kendilerine temiz ve ferah bir banyo hissi verecek daha minimalist bir tasarım stili arıyorlar.

Karanlık banyolar​

2022 için en iyi banyo tasarım trendlerinden biri, daha koyu banyo iç mekanlarına geçiş. Bu banyo tasarım trendi, aynı zamanda sıcak ve davetkar bir banyoya daha çağdaş bir his vermek için gri ve siyah gibi tonların kullanımını vurgular.

Ahşap banyolar​

2022 banyo tasarım trendlerini bir üst seviyeye çıkarmak, ahşap banyo dolap üniteleri gibi doğal unsurlar eklemek, doğayı içeriye taşımanın bir yoludur.

Terrazzo fayans​

2022’de banyo tasarım trendleri, terrazzo seramik banyo döşemelerine dahil ederek banyo alanlarını bir sonraki seviyeye taşıyacak. Terrazzo fayanslar, hem ıslak hem de kuru alanlara döşenebilen çok yönlü bir malzemedir, bu da banyo stili için mükemmel oldukları anlamına gelir. Son 2-3 yılda popülaritesi artıyor, ancak 2022’de daha da yaygın hale gelecekler.

Minimal duş tasarımları​

Yuvarlak aynalar​

2022’de hakim olacak bir diğer banyo tasarım trendi çağdaş yuvarlak aynalar. Yuvarlak ve oval aynalar banyoların vazgeçilmezi olacak.

Japon banyo küvetleri​